<form id="v9vl7"><nobr id="v9vl7"></nobr></form>

          <output id="v9vl7"><th id="v9vl7"><big id="v9vl7"></big></th></output>
          • 您好,歡迎訪問湖南成人高考網!  
          • 湖南成人高考網提供湖南各院校成考輔導報名,咨詢電話:0731-89903663
          城市:
          成考系統:

          湖南2019年成人高考高起點《英語》詞匯與結構練習題及答案

          2019-07-26 09:47:08   來源:成考復習資料    點擊:

            【摘要】下面是2019年成人高考高起點《英語》詞匯與結構練習題及答案,供各位同學參考和學習。

          成考復習資料

            下面是2019年成人高考高起點《英語》詞匯與結構練習題及答案,供各位同學參考和學習。

            Vocabulary and Structure

            (一)

            1. Tom arrived at the office and discovered that he had _______ his door key.

            A. lent

            B. borrowed

            C. lost

            D. no

            2. The beautiful scene left a deep _______ on the foreign visitors.

            A. thought

            B. idea

            C. thinking

            D. impression

            3. The room is a little small; _______ it is so hot.

            A. in addition

            B. in addition to

            C. additional

            D. adding

            4. I wish I ______ her address yesterday.

            A. know

            B. had known

            C. would known

            D. knew

            5. It ______ yesterday. The ground is still wet now.

            A. must have rained

            B. was raining

            C. rained

            D. had rained

            6. If you will do that, please take me into ________.

            A. think

            B. thinking

            C. thought

            D. account

            7. My pen has _______ ink.

            A. run out of

            B. a few

            C. run away

            D. no little

            8. There are, of course, bad teachers as well as ________.

            A. good one

            B. some good

            C. good ones

            D. those good

            9. “______ haste, the less speed” is good advice he often gives us.

            A. More

            B. The more

            C. The morer

            D. Morer

            10. You do look _______. You are not at all like a person who has been ill in bed for years.

            A. good

            B. well

            C. sad

            D. disappointed

            參考答案:

            1.C 2.D 3.A 4.B 5.A 6.D 7.A 8.C 9.B 10.B

            (二)

            1. Some people like to eat apples. But some prefer bananas _______ apples.

            A. to

            B. for

            C. with

            D. against

            2. I _______ here two years ago.

            A. moved to

            B. have moved

            C. have moved to

            D. moved

            3. He is _______ strong a man ________ he can lift ten stones like this one.

            A. such…so

            B. so…that

            C. such a …that

            D. so a …for

            4. It _______ they who lent me the television.

            A. was

            B. is

            C. were

            D. are

            5. A famous Canadian doctor expressed the value of hobbies by saying, “______ man is really happy without a hobby.”

            A. Not

            B. Without

            C. No

            D. None

            6. _______ as he is, he can‘t understand the English film.

            A. A student of English

            B. Though a student of English

            C. Student of English

            D. Being a student of English

            7. The old in the country _______ taken good care of.

            A. have

            B. has

            C. is

            D. are

            8. Not a single mistake _______ in the test.

            A. he made

            B. did he make

            C. he has made

            D. made he

            9. ______ my surprise, I got a high grade in this test.

            A. For

            B. To

            C. To be

            D. On

            10. She never agree _______ you, did she?

            A. to

            B. with

            C. in

            D. at

            參考答案:

            1.A 2.D 3.B 4.A 5.C 6.C 7.D 8.B 9.B 10.B

            想獲取更多關于成考復習資料的相關資訊,如成人高考報名時間、報考條件、考試時間、備考知識、錄取查詢、相關新聞等,敬請關注湖南成人高考網(www.gojishop.cn)或關注官方微信公眾號“湖南成考中心”???????如有更多疑問也可以直接聯系我們招生老師,聯系電話:0731-89903663

          上一篇:湖南2019成人高考高起點《語文》考前提分練習及答案         下一篇:湖南2019年高起點語文復習資料-成人高考高起點語文古詩習題

          湖南成人學歷提升便捷服務

          考試時間:10月26、27日】

          成人高考報名系統 成人高考成績查詢入口
          距2020全國成人高考?:?僅剩
          立即咨詢學歷專員
          湖南成考網
          學歷咨詢專員(譚老師)
          (掃一掃咨詢)
          加入湖南成考公眾號
          湖南成考網
          微信公眾號
          (掃一掃關注)
          免费能直接看黄的网站 - 视频 - 在线观看 - 影视资讯 - 爱雨网